Kr pogosto vprašanje zadnje čase. Drugače ne maram govort o stvareh kere niso še sigurne ampak ajde, bom povedu kakšni so plani. Plani so pač plani in ne pomenijo nič dokler se dejansko ne uresničijo.

Torej, ja, s prvo epizodo smo se dotaknili publike, sprejeli odlične komentarje in seveda s tem tudi motivacijo, da naredimo še več tega. Planiramo narediti še vsaj šest epizod v trajanju od pet minut čeprav je glavna ideja, da se jih naredi 12. Torej 12x5 plus že narejenih 10 minut je to ura in deset minut materijala. Skoraj dolžina celovečernega filma. Epizode se bodo naredile v enem komadu tako, da se bojo lahko predvajale enkrat na teden brez pavz. Recimo, da bi se vsaka nova epizoda "odklenila" vsak torek ob osmih zvečer na YouTube-u. Zgodba se bo z vsako epizodo nadaljevala in bo v zadnji epizodi zaključena. Na koncu bi še
naredili eno projekcijo v izbrani kino dvorani kje bi se prikazala celotna zadeva brez vmesnih pavz in podobno.

Kaj se bo od tega uresničilo še ne vemo, ker so to zaenkrat samo plani. Trenutno sodelujemo pri snemanju filma in ni časa za nič drugega (čeprav že nekaj časa razmišljam o Vlogu#10, ki ima že neki posnetega materijala). Film se bo snemal še dva vikenda pol pa spet imamo proste roke za lastne projekte.

Bookmark and Share


edit post

0 Reply to "Kaj je z Dnevom Lubezni?"