Vse več opažam, da folk pozna naša dela in kar je še najboljš, je to da so jim/vam ful všeč. Ko grem ven mi omenjajo scene iz Vloga, med snemanjem filma ekipa vedno zajebava glede Požigalca, narejen je fakin 'fan club', omenjajo nas po revijah in časopisih ... uglavnem ... prepoznavnost raste in največja hvala za to. Vsak najmanjši komentar nas žene naprej k novem delu. Rad imam povezanost z ljudmi in zato uporabljam Facebook ampak od vedno me je tudi zanimal Twitter in sm pred kr enim časom napisal neki o tem ampak se ni izšlo, ker nism bil nikoli aktiven. Tako kot tudi pri tem blogu ne :S. Uglavnem...

Skoz se skušam vržt v ta Twitter ampak nekak me ni nikol preveč privlaču, ker se mi nikol ni dal nč pisat. Stvari se spreminjajo. Zdej počasi razumem in sm opremljen za Twittanje kot nikoli prej.

Razen tega, da so vsa sporočila iz Twitterja prikazana na desni strani tega bloga pod Micro Blog se od sedaj naprej vsa ta sporočila tudi vpisujejo na moj Facebook status prek Facebook aplikacije, če sm pa izven dosega računalnika - recimo na snemanju al kjerkol, lahko prek iPhone-a (o kerem sm pisu tut pred enim časom med tem, ko ni še bil tok dober kot je zdej zaradi aplikacij) ne samo, da napišem novo sporočilo direktno na Twitter (kero se tudi avtomatsko pošlje na Facebook status) ampak lahko tudi fotkam dogodek in prek aplikacije kero uporabljam na iPhonu se ta odpošlje na Twitpic, ta pa pošlje link s fotko in sporočilom na Twitter, Twitter pa še na Facebook. Mogoče zveni kompleksno ampak v praksi sploh ni. Še za konec - če sm na računalniku uporabljam TwitterFox, ki mi izpisuje sporočila od vseh ljudi kere 'zasledujem' med tem, ko surfam. Lahko pa tudi pišem nova sporočila znotraj te simpl aplikacije ali pa prek samega address bara z uporabo TwitterBar-a. Za popoln pregled nad vsem pa uporabljam TweetDeck, ki daja ... no ... popoln pregled nad Twitter sporočili od vseh ljudi, hkrati pa tudi Facebook prijateljev brez uporabe brskalnika.

To je vse čisto novo in sveže in bomo vidli kako bo delovalo... :)

>> Twitter account

Bookmark and Share


edit post

0 Reply to "Ultimate Twitter konfiguracija."