Zadnje čase sem precej sestankoval glede Dneva L(j?)ubezni. Tako za enkrat mamo precej podpornikov za sabo. Tukaj so Zek Crew, znani po street artu v Ljubljani. Član Zek Crew-a, men tudi eden izmed najboljših ilustratorjev, Sigmund je že uradno art direktor projekta. Med nešteto ilustracij in projektov ga boste najlažje prepoznali prek Itak likov.

Kmalu bomo fotkali promo materijal, fotograf pa le teh bo men osebno eden najboljših slovenskih fotografov, Ciril Jazbec. Se že opazi vzorec?

Tukaj so še, spet, moji favoriti, multimedijski virtuoze Third Frame Studios. In last, but not the least ... Vest. Pa še Slonet.tv. Oni bodo vsem vam omogočili predvajanje snemanja v živo! O tem sajtu sm hotu že prej kej povedat ampak zdej na hitro par besed. Gre za novo slovensko stran, ki ponuja vsebino, kera je predvajana v živo. Tako lahko gledamo razne radije, dogodke, pisarne in drugo, v živo, prek njihove strani. Menimo se, da bi mogoče tudi mi imeli dejansko kak show v živo ampak o tem kdaj drugič.

Sam še neki. Dodal sem nov sistem komentiranja. Upam, da bo kul. (Renton, sori, tvoj komentar je šou stran, ker sm še vmes zamenju sistem)

Bookmark and Share


edit post
blog comments powered by Disqus