Silencium. 1

19:00 by , under ,

Zadnje čase nismo glih aktivni s filmčki na netu. Smo pa aktivni v ozadju, ker sestankujemo in pripravljamo celotno sezono Dneva Lubezni. Pilot je že bil predvajan in smo bili zelo veseli tega kako je zadeva bila sprejeta. Še posebi na področju kje je kritičnost daleč največja - internetu. Ampak to kar pripravljamo bo še veliko, veliko boljše. Upam povedat, da bomo s tem visoko dvignili standard v Sloveniji kar se tiče slovenskih humorističnih nanizank. Pravzaprav ne vem zakaj jih sploh omenjam, ker bo to čisto nekaj drugačnega, odštekanega - neprimerljivega.

Planiramo veliko behind the scenes varijant ala vlogi, streamanje iz snemanja v živo, blog posti, tweeti, ... tako, da bo zadeva zelo dostopna in razširjena po vseh social networkih. Gotta love Web 2.0.

Če kdo hoče sodelovati imamo dejansko neskončno prostora za igralce in statiste tako, da dobrodošli. Kr prosim mail na info afna dsjcrew pika com. Se opravičujem za takšen format maila ampak se izogibam nezaželjene pošte. Snemanje bo potekalo v Ljubljani koncem avgusta in skozi cel september.

Poročam.

Bookmark and Share


edit post

1 Reply to "Silencium."

Unknown on 19 junij, 2009 02:46

i like :D