Nova stran. 1

23:33 by , under ,

Mal prej smo dal neko novo stran gor ampak ta ni bla TA. Trenutna je TA, TA. Skratka, odlocili smo se, da bi imeli en showcase filmckov, saj je to najbolj vazno od vsega. Blog pa posebej. Filmcki so vam ponujeni pred nosom, ce vas pa zanima kaj vec se oglasite pri blogu, ali se narocite na RSS (kaj je RSS?), kje planiramo pisati o sami produkciji filmckov kot tudi kaj zanimivosti iz zivljenja nas zvezd - iz prve roke. Backstage pac. Saj je blog fakin internetni dnevnik. To pa ne pomeni, da bom pisal o tem kaksen je bil vcerajsnji seks s tipom, ki je nor na Star Warse.


Za stran sma z Muhcem oz. Miho porabila ene dva dni 24 urnega delovnega casa. Se je par idej kere bova spravila na stran ampak to je se v izdelavi.

Naj se opomnem, da je film Stranka 88 ONLINE in upam, da vam bo vsec. To je bil moj osebni eksperiment, ki temelji na tehniki in ne sami vsebini. Imamo novo opremo in sicer Canon HV20 kamero, Rode NTG2 mikrofon in home-made Steadicam, pa je film kot je Stranka 88 bil popoln za testiranje.

Naucil sem se vse o DV tehnologiji in sem se z veseljem spravljal montirati in igrati z materijalom. Zdej pa kar naenkrat pride HD in s tem ucenje o le tem. Stranka 88 je posnet in zmontiran v HDju in bi ga zelo rad dal naokrog ampak je HD zaenkrat preredek med navadnimi smrtniki. Pa tudi Blu-Ray pekaca nimam. Tip za tiste kateri se spravljate v to: NE KUPOVATI HD-DVD PLAYERJEV. Saj je Blu-Ray zmagal na trgu. Se en nasvet. NE KUPOVATI BLU-RAY PLAYERJEV. Saj je prezgodaj. Se pa splaca v tem primeru kupiti Playstation 3, ki vsebuje Blu-Ray player je pa tudi odlicna igralna konzola pa se kaj (ceprav trenutno ni velik dobrih iger ampak gre na boljse). Slovenija si je zastavila cilj, da bi sla na HD do leta 2012 in ceprav to ni sigurno, casa je se veliko. Do takrat bo Stranka 88 v HD-ju cakala na kaseti. :)

Bookmark and Share


edit post

1 Reply to "Nova stran."

Matic on 17 april, 2008 00:53

HD pa na kaseti ne? :P
Ej, morem rečt, da ste carji. Tut mene zanima multimedijsko delo. Letos sem vpisal multimedijske telekomunikacije v NG, sam ne vem če bom sprejet. A drgač bi vzel kakšnega novega v ekipo :P Rad bi se nauču kej ...

LP,
Matic