Work in progress. (0)

23:51 by , under , ,

To je ena od treh scen v katerih se dogaja cel spot. Izbrali smo luškan vektorski videz, ker je cel komad poleten in lahek. Pa tako nekako tudi vlečemo ta stil od začetka do konca. Animacije so tudi zelo enostavne in simpatične in upamo, da bo publika sprejela to kar bomo naredili, ker ni vsakdanje.


Tako pa trenutno zgleda naš delovni prostor med tem, ko grema proti koncu. Lažje je vse skupaj, saj je potreben samo obrat glave za pregled. Pa tudi produktivnost je takoj večja saj se med delom pogovarjama, izmenjujema ideje in mišljenja.

Uglavnem, vse gre super in je vse 5 razen tega, da vedno zmanjkuje časa in le tega ne bo dost za vse ideje katere pridejo na misel.

Tako je pa to zgledalo cel zadnji teden. Miha na svojem kompu v svoji sobi, jst na svojem kompu v svoji sobi. Vsak v svojem programu, vsak dela svoje in pol na koncu kombiniramo in spravljamo skupaj. In tako to gre zadnjih ... 6(?) dni.

Celotni spot je animiran v programu After Effects, ilustracije in animacija teh v programu Flash. Na koncu še pride Premiere pa smo gotovi.


Stay black.

Bookmark and Share


edit post

0 Reply to "Work in progress."