Ker smo kot ekipa ze eno leto skupaj sem se spomnil, da bi povedal nekaj o preteklosti in sedanjosti.

Vse se je zacelo, ko sem se peljal z avtobusom iz faksa in nazaj. Pridobival sem ideje za skece katere bi lahko posneli in spravili v en sam filmcek. Povedal sem ideje Nikotu, bil je za, napisala sma ideje oz. skece na papir (slika levo kaze dejansko tisti trenutek, ker se je Rok aka Srechko slucajno igral s fotoaparatom, nihce pa ni vedel, da pravzaprav fotografira pomemben zgodovinski trenutek) in se po parih dneh spravila snemat. Posnet je filmcek Desna Stran Jajca.

Ime Desna Stran Jajca poteka iz cisto drugega projekta. Prvotna ideja je bila narediti 10 minutno risanko katera bi parodirala slovensko estradno sceno ampak za eno osebo je bil prevelik zalogaj. Ena scena je vseeno bila narejena (slika desno). Scenarij se vedno obstaja, mogoce se bo pa en dan risanka uresnicila.

V blizini je Miha posnel svoj prvenec Smrtonosne Legokocke in dal na MojVideo. Po tem sma se zmenila, da boma probala narediti kako nekoga od naju povozi avto. Nastal je Roadkill. Peljalo je na to, da bomo delali eksperimente s specijalnimi efekti ampak smo sli zdruziti te kratke filmcke v en cel projekt. Torej, spletna stran s filmcki katere bi redno delali in dajali na internet. Tako je nastal projekt Desna Stran Jajca, ki zdej, po enem letu, se vedno deluje. Obcasno z zastoji zaradi pomankljivosti volje ampak se vedno gremo naprej.

Bookmark and Share


edit post

0 Reply to "Kratka zgodovina Desne Strani Jajca."