Včeraj smo posneli zadnji kader za film Ukrivljanje Prihodnosti v katerem igrama jst pa Niko (izmed drugih ljudi). Ko sm začel uporabljat Twitter sm napisu ene par sporočil iz seta. Prav tako en specijalen gost, ki ima manjšo vlogo v filmu. Zdej lahko končno povem mal več o tem.

Film je zrežiral in napisal Andraž Jerič (Blog/Twitter/Facebook). Gre za to, da se glavnemu liku začnejo dogajati čudne stvari in sicer to, da doživlja stvari kere je že prej videl ali slišal. Podobno kot Deja Vu ampak ne, ni isto. Resna in filozofska tematika.

Definitivno nova zanimiva izkušnja -- biti režiran in igrati (vsaj poskušati igrati) po scenariju tretje osebe. Sicer nismo posneli celovečerca ampak je pa kr skor, saj traja eno uro. Zdej bo potekala intenzivna montaža in del katerega se najbolj bojim -- voice overji. Torej bom mogu gledat posnetek in govort točno isto kot govorim na posnetku, da bo čim boljši zvok. Sicer pa ne prek celga filma ampak samo prek par scen.

Zdej pa treba čakat par mescov (do avgusta) za premiero v Velenju. Itak, da me zanima kak bo izpadlo, heh. Še posebi, ko ne bom jst imel nobenih prstov pri montaži tako, da bom vidu kr končni izdelek. Bom vzel kamero sabo in posnel CAM verzijo filma. Mwuahaah! No, pol bojo pa še projekcije po celi Sloveniji.

Poročam...

Bookmark and Share


edit post

2 Reply to "That's a wrap!"

dyboc on 11 maj, 2009 21:45

resna in filozofska tematika :D
voicoverjev pa nic bat, vse bo kul ;)

 

Unknown on 11 maj, 2009 22:58

Hahaha, CAM verzijo in jo dej na partis. :D Boš piratiziru svoj film...:D