Posredujem vabilo mladih ustvarjalcev filma, ki potrebujejo statiste:

SNEMANJE FILMA - ISKANJE STATISTOV

Pozdravljeni,

Skupina mladih nadebudnežev želi to poletje posneti celovečerni film, ki bo med drugim poln tragikomičnih situacij, nepozabnih trenutkov, dobre glasbe, v ospredju vsega pa… ljubezni. Zgodba je postavljena v sedanji čas, dogajanje pa je locirano v Prekmurju in Ljubljani. Vse pa povezuje mlad fant, razpet med dvema okoljema, žuri,faksom, nerazčiščenimi odnosi in občutki, katerih razrešitev bi pomenila…srečen konec?

Ker je kar nekaj scen, kjer potrebujemo statiste (množico ljudi), bi bila zelo vesela, če bi nam priskočili na pomoč in se katerega od snemanj udeležili. Spodaj so napisani termini snemalnih dni med katerimi lahko izbirate, glede na to, katera lokacija oziroma datum vam ustreza. Lahko se udeležite tudi več terminov oziroma snemanj. Zelo bi vam bila hvaležna, če to povabilo posredujete tudi prijateljem, saj vsega skupaj rabimo 150 statistov.


Snemanje v Ljubljani:
26. 7. Ljubljana - Lokal (žur)
28. 7. Ljubljana - Študenstki dom (žur)
29. 7. Ljubljana - FDV (predavanje)


Snemanje v Murski Soboti in okolici:
31. 7. Murska Sobota (Krog) - piknik
4. 8. Murska Sobota - MIKK koncert
6. 8. Selo - Rotunda
8. 8. Murska Sobota - Kukel gostilna


Če želite torej sodelovati pri novi in zanimivi izkušnji snemanja filma, potrdite svojo udeležbo in napišite termin, ki vam ustreza, na e-mail maja.prettner@gmail.com.

Upam da se boste odzvali v čim večjem številu!

Hvala vsem.

Bookmark and Share


edit post
blog comments powered by Disqus